DRESS STOFF SE ALT SE ALT

VELKOMMEN TIL BRIZ!

En 12-årig historie tuftet på lidenskap, profesjonalitet, og maksimal dedikasjon. BRIZ of Norway er resultatet. Nå har vi et samarbeid med House og Singles i Bergen, så nå kan du endelig få BRIZ dress i Bergen også!
Din beste dress er ennå ikke laget! Endelig kan noen garantere deg perfekt passform! BRIZ gir deg 100% fornøyd-garanti. Fornøyd eller pengene tilbake.
Helt unik prosess: Du designer din egen dress under veiledning av fagfolk. Vi designer dressen på deg, slik at den blir perfekt til din kropp. Denne prosessen er vi alene om i Norge. Passform, stoff, innerfor, knapp og alle detaljer bestemmer du. Dressene er i 100% merinoull og vi kjøper stoffer fra England, Kina og Italia til din dress.
Hos oss får du byens beste dress. Garantert!
Vi tilbyr også Skreddersydd Skjorte, Jeans, Cashmere Genser, Frakk, Lintøy og Skinnjakke. Om litt kan du få Skreddersydde Sko. “Leverer utsøkt service og har ypperste kvalitet på klærne.”

TIMEBESTILLING

Vi tar imot kunder kun etter avtale.

DRESSMENY

BRIZ rydder opp i begrepene Made to Order, Made to Measure, Skreddersydd og Bespoke dress. Den korte beskrivelsen finner du under DRESS.

RED LABEL
MADE TO MEASURE

Tilpasset passform etter dine ønsker. 100% ull og 100% viskose. 5500kr.

BLUE LABEL
SKREDDERSYDD

Perfekt passform etter dine ønsker. Super 110 – 7000kr. Super 120 – 7500kr. Super 130 – 8000kr.

BLACK LABEL
SKREDDERSYDD OG BESPOKE

Kanskje verdens beste dress: 8000kr.
Garantert perfekt passform som på en Bespoke dress. Alle dine ønsker oppfylles.
Les mer under under DRESS.
100% håndsydd Bespoke dress har ett tillegg på 4500kr.

GOLD LABEL
SKREDDERSYDD OG BESPOKE:

Kanskje verdens beste dress med italienske stoffer: Super 110 – 11.000kr. Super 120 – 12.000kr. Super 130 – 12.500kr
Gold Label gir deg tilgang til merker som Vitale Barberis Canonico og StylBiella. Med Italienske Designer stoffer får du det lille ekstra.

ALLE DRESS
KVALITETENE HAR

Stoff i 100% ull. Innerfór i 100% viscose samt valgfri knapp. Tillegg for halv kanvas: 700kr. Hel kanvas 1500kr. Made to Order som et alternativ. Da koster dress 1000kr mindre. Da er det 45min som er satt av til valg av stoff og valg av modell og størrelse. Les mer øverst på siden under; Helt unik prosess.
Etterjusteringer som ikke kan gjøres i produksjonen, som inn i korsryggen eller å legge ut over skulderblad, kommer i tillegg. Les mer om Vitale Barberis Canonico. Les mer om StylBiella her. StylBiella har også frakk, skjorte, slips, genser, cardigan og blazer. Har du hørt om Woolmark Gold? Sannsynligvis verdens fineste ull! Les mer, og se filmen om Woolmark Gold.

DRESSGUIDE

Passform- Dressen skal ikke bare føles og se helt grei ut. Dressen skal sitte perfekt.

Det er meget sjelden eller aldri at en dress rett fra stativet passer perfekt. Tilpassinger må gjøres. Jo bedre kunnskap om dress butikken har, jo bedre dress får du. Kunder som kommer til oss har ofte aldri hatt en dress som passer perfekt! Da er det en gave å få gitt deg en dress som du kjenner deg hjemme i, og som passer perfekt fra første stund. Ønsker du deg en spesiell farge? Vi hjelper deg med det også.

Se våre 2 fantastiske DRESSGUIDER om hvordan finne den perfekte dressen.

Slik skal dressen sitte.

Dressguide for menn.</p>

DRESS OG BEDRIFTSAVTALE

Vi har den beste løsningen for din bedrift. Kontakt oss for spørsmål eller ønsker du helst besøk av oss? Her kan du både spare tid og penger. Se også DRESS.as for mer informasjon.

KONTAKT OSS

Vi tar imot kunder kun etter avtale. Husk å bestill time.

BRIZ – Solsiden – Thaulowkaia 6 – 7042 Trondheim.

Telefon: 400 40 833

Følg oss gjerne på facebook for inspirasjon og nytt fra oss:

Facebook.com/BRIZnorge

“Leverer utsøkt service og har ypperste kvalitet på klærne.”

Derfor ble BRIZ årets butikk. Se Adressa.no

    Send oss en melding

    Our Products